Jump to content


Photo

Forum Loading Speed


  • Please log in to reply
8 replies to this topic

#1 Indy Girl

Indy Girl

    Super User

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 683 posts
  • Gender:Female
  • Location:Indy

Posted 30 November 2014 - 04:46 PM

Anyone else have slow forum loading speed here?  I thought it might be our office dsl at first, but it is the same on comcast fiber modem and verizon 4g phones for me.

 

On average, it takes about 5-7 seconds to load a page.  Sometimes longer when making posts/replies/edits.

 

If it is slow for everyone else, have you ever considered upgrading to a dedicated server?  I know it would cost more and someone has to pay for it, but just wasn't sure if I am the only one experiencing slow speeds.  Thanks.



#2 CapitolOnlineAuctions

CapitolOnlineAuctions

    Forum Junkie

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1820 posts
  • Gender:Male
  • Location:Washington, DC

Posted 30 November 2014 - 05:50 PM

The site loads fine for me.



#3 coastal

coastal

    Intermediate Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 158 posts
  • Gender:Male
  • Location:Jacksonville Florida

Posted 30 November 2014 - 05:59 PM

Yes it is slow. 5-7 is about right.



#4 RSMoonwalks

RSMoonwalks

    Roy-G (RSMoonwalks-RETIRED)

  • Moderators
  • PipPipPipPipPip
  • 630 posts
  • Gender:Male
  • Location:Timberlake, N.C. [about 20 miles N.Durham]

Posted 01 December 2014 - 04:08 AM

working fine here in central N.C.



#5 The Starz

The Starz

    Yuuuuuup

  • Admin
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 4435 posts
  • Gender:Male
  • Location:Michigan

Posted 01 December 2014 - 04:57 AM

Loads quick for me. Keep us posted if anyone else has issues though, something to look into.

#6 RSMoonwalks

RSMoonwalks

    Roy-G (RSMoonwalks-RETIRED)

  • Moderators
  • PipPipPipPipPip
  • 630 posts
  • Gender:Male
  • Location:Timberlake, N.C. [about 20 miles N.Durham]

Posted 01 December 2014 - 04:04 PM

Still fine here



#7 Rolling Thunder Games

Rolling Thunder Games

    Forum Junkie

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1260 posts
  • Gender:Male
  • Location:Minot, ND

Posted 03 December 2014 - 09:00 PM

Most pages load fine. However, when posting a reply it takes forever. I should be able to post my reply and move on, but I have to post it and wait....and wait..... and wait for it to post before I can navigate away.



#8 Indy Girl

Indy Girl

    Super User

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 683 posts
  • Gender:Female
  • Location:Indy

Posted 04 December 2014 - 05:36 AM

That happens to us too.  Last night I counted to 13 before it finally posted.



#9 gator0204

gator0204

    Intermediate Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 244 posts
  • Gender:Male
  • Location:PA

Posted 31 January 2015 - 12:55 PM

Still slow......






0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users